Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوثر زمانی گفت: بر اساس پژوهش های میدانی، ریشه بسیاری از آسیب های اجتماعی حوزه دختران در جامعه به ارتباط عمیق بین پدر و دختر بر می گردد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کوثر زمانی کارشناس امور تربیتی با بیان اینکه محبت یک نوع تربیت است، در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: وقتی به بچه ها محبت می کنید، ضمن تربیت آنها را مجذوب خود می کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: وقتی دختر وارد ۹ الی ۱۰ سالگی می شود، تقریبا در حال وارد شدن به عرصه نوجوانی است.   زمانی افزود: پدری که دختری در این سن دارد باید برای دخترش یک دوست پسر واقعی باشد و اینقدر این در بحث تربیت مهم و اساسی است که با ساعت ها سخنرانی قابل بیان و توصیف نیست.   این کارشناس تصریح کرد: پدران در این سن وظیفه خطیری دارند و باید یک دوست صمیمی با دختر خود باشند، حتما با هم بیرون روند و فرزند خود را غرق محبت کنند.   وی با بیان اینکه دختری که محبتش در خانواده تامین شود، هرگز به سمت جنس مخالف سوق پیدا نمی کند، گفت: تمامی دختران فراری یا دخترانی که به سمت جنس مخالف سوق پیدا می کنند، نیاز عاطفی شان در خانه تامین نشده است.   زمانی تاکید کرد: وقتی پدران با دختران خود ارتباط عاطفی خوب برقرار کردند، حجاب، نماز و حیا را آن طور که دوست داشته باشند، می توانند برقرار کنند.   این کارشناس گفت: اگر محبوب فرزندان خود باشید، آنها دنباله رو شما می شوند.   وی با بیان اینکه ارتباط عمیق بین پدر و دختر حیاتی است، افزود: ریشه بسیاری از آسیب های اجتماعی حوزه دختران در جامعه به این مهم بر می گردد و ما در مراکز مشاوره البرز با پژوهش میدانی به این مهم رسیدیم.   زمانی ادامه داد: پول، ماشین، کلاس های متنوع، خرید لباس های مختلف، نیاز دختران را تامین نمی کند، آنها در سن نوجوانی احتیاج به ارتباط عمیق عاطفی دارند که باید توسط خانواده به ویژه پدران تامین شود.   این کارشناس در خاتمه خاطرنشان کرد: درگیری های پدران در شرایط اقتصادی زیاد شده، اما باید حتما زمانی را برای تامین نیاز عاطفی دختران اختصاص دهند زیرا مادران نمی توانند این نیاز را تامین کنند.     انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۸۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد

تین نیوز

رییس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان ها گفت: ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی برای کلانشهر تهران تا افق سال ۱۴۰۴ نیاز است. 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، مهدی چمران روز پنجشنبه در همایش روز معمار در بجنورد مرکز خراسان شمالی اظهار کرد: خرید و تامین اتوبوس های برقی نهایی شده است و اکنون تامین ۹ هزار دستگاه از این ناوگان در تهران نیاز است.

رییس شورای اسلامی کلانشهر تهران افزود: حمل و نقل برقی و پاک نیاز پایتخت است البته در این باره کشور تجربه ای ندارد به همین لحاظ خرید ناوگان برقی مخالفانی دارد.

وی با بیان اینکه اجرای این امر کار سخت و پیچیده ای نیست خاطرنشان کرد: اکنون زمینه سازی برای تامین ناوگان حمل و نقل برقی در حال انجام است، قراردادی میان شهرداری با وزارت صنعت، معدن و تجارت و نیز وزارت نیرو برای ایجاد ایستگاه شارژ برق منعقد شده است، استارت کار زده شد و تا زمانی که اتوبوس ها تامین شود، ایستگاه های شارژ هم آماده خواهد شد.

چمران با اشاره به اینکه یک ایستگاه شارژ برق اتوبوس به صورت نمادین افتتاح شده است گفت: قرارداد تامین ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی با شرکت داخلی از جمله مپنا بسته شده و تا پایان سال شماری از آن تحویل می شود، همچنین خرید و واردات ۲ هزار دستگاه در دست پیگیری است.

وی درباره تامین اتوبوس های برقی برای شهر بجنورد گفت: این امر باید نیازسنجی و مورد مطالعه قرار گیرد، باید میزان تاثیر آلودگی ناوگان حمل و نقل در کاهش کیفیت هوا مورد بررسی قرار گیرد تا ضرورت تامین این ناوگان تشخیص داده شود.

رییس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان ها با اشاره به اینکه ناوگان برق قیمت بالا و البته دوام بیشتری دارد گفت: نداشتن آلودگی سوخت و صوت از مزایای این ناوگان است.

گلایه از معماری وارداتی

وی در بخش دیگر سخنان خود با انتقاد از ورود نماهای رومی به شهرها اظهار کرد: باید در بهبود سیما و منظر شهری کار شود، معماری رومی وارداتی است که به عنوان حُسن قالب شد، البته مصوب شد که معماری رومی و وارداتی به ویژه برای ساختمان های مسکونی ممنوع شود.

حضور در نشست شورای اسلامی شهر بجنورد و سفر به شهر اسفراین از برنامه های رییس شورای اسلامی کلانشهر تهران و رییس مجمع مشورتی شورای اسلامی کلانشهرها و مراکز استان ها در استان خراسان شمالی است.

خراسان شمالی با بیش از یک میلیون نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اعتراف ستاره سابق لیورپول: همیشه مضطرب بودم
  • تاکید امام جمعه قزوین بر حل مشکل تامین آب کشاورزان
  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • اهمیت شهر مدینه و شخصیت رسول مکرم اسلام(ص)
  • تکریم زائران ایرانی در مدینه به خاطر حمله به اسرائیل
  • دخترم عکس‌های شرم‌آوری از خود در فضای مجازی گذاشت و آبرویم را بُرد / دیگر نمی‌‌توانم او را تحمل کنم!
  • عکس | اطلاعیه جدید سامانه تجارت
  • پیدا شدن دختر فراری در کلانتری | عکس‌های زننده دختر جوان در فضای مجازی | دخترم آبرویم را برده است 
  • آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان شمالی به مناطق ییلاقی
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران